Erdoğan Diyarbakır'da: Onlar çukur kazdı, biz abide diktik

Erdoğan Diyarbakır'da: Onlar çukur kazdı, biz abide diktik

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Stadyumu'nun açılışında konuştu: Onlar çukur kazdılar, biz ise bu abideleri diktik.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Diyarbakır’da stadyumunun açılışı ve Ziraat Diyarbakır Gençlik Festivali Kapanış Töreni ile Ünlüler Karması Maçı Başlama Vuruşu programına katıldı. Karşılaşma Beyaz Takım’ın 5-3 üstünlüğü ile sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraberindeki bakanlar ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören, karşılaşmayı tribünde birlikte izledi.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, “Kendine başka kimlik arayan, kendine başka devlet arayan, yakın tarihte pek çok örneğini gördüğümüz gibi evini de yurdunu da ailesine de onurunu da kaybetmeye mahkum oluyor” diye konuştu.

Erdoğan konuşmasında şunlara yer verdi:

HAİN EMELLERLE HALKA HİZMET EDİLEMEZ

Biz, Diyarbakır’ı istismar etmek için değil imar etmek, geliştirmek, yükseltmek, huzura ve refaha kavuşturmak için çalışıyoruz. Türkiye bugün hem kendini savunmanın hem de geleceği inşa etmenin çabası içindedir. Hamdolsun her iki konuda da çok önemli mesafe katettik. Bölgemiz üzerinde hain emelleri olanların maşalığını yaparak bu halka hizmet edilemez.

HAKLA HİZMET EDİLEMEZ

 Diyarbakır’da çukurlar kazarak ülkemizin geleceğini oraya gömmek istediler. Adı ve iddiası ne olursa olsun, tüm terör örgütlerinin ipinin ucu aynı yere çıkar. Kürt kardeşlerimizin adını istismar ederek bu millete savaş açanların gerisindeki silüet aynıdır. Bölgemiz üzerinde hain emelleri olanların maşalığını yaparak bu halka hizmet edilemez.

Diyarbakır Stadyumu’nun açılışı vesilesiyle ünlüler maçında forma giyecek olan Erdoğan’a başlama vuruşunu yapma görevi de düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum