Erdoğan: Amerika'nın elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

Erdoğan: Amerika'nın elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edrdoğan "Bodoslama bir şekilde üzerimize geliyorlar. Ülkemize dönük derin bir operasyon var.Yapabileceğimiz iki şey var. Bunlardan biri ekonomik, diğeri siyasi tavırdır" dedi.

Erdoğan, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı tarafından düzenlenen "İktidarının 16. Yılında AK Parti Sempozyumu"nda yaptığı konuşmada, "Bunun bize bir maliyeti var ama operasyonu gerçekleştirenlere de bir maliyeti olduğu şüphesiz" diye konuştu.

Amerikan elektronik ürünlerine boykot: Onların iPhone'u varsa, öbür tarafta Samsung var

"Daha çok üreteceğiz, daha çok ihraç edeceğiz. ABD'nin elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız" diyen Erdoğan "Onların iPhone'u varsa öbür tarafta Samsung var, Venüs var Vestel var. Ne yaptığımızı anlasınlar. Biz kendimize yeteceğiz. Biz insansız hava araçlarını istediğimizde 'Kongre izin vermiyor' diyorlardı. Kötü komşu bizi evsahibi yaptı. Bunları üretiyoruz. Sıkıntımız yok." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.