Erdoğan: Afrin operasyonu önümüzdeki günlerde

Erdoğan: Afrin operasyonu önümüzdeki günlerde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunun sinyalini vererek, "Şu anda sınırlarımızdaki en ufak bir taciz bizim için atılması gereken adımların işaret fişeğidir. Terörden arındırma operasyonunu Afrin’le devam ettireceğiz." dedi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin il kongresine katılmak için bulunduğu Tokat'ta partililere seslendi.

Makamların gelip geçici olduğunu belirten Erdoğan şunları söyledi:

Makamlar bugün var, yarın yok. Her an ölebiliriz. Aslolan bu kubbede hoş bir sada bırakmak. Bir zamanlar bizim bir Cumhurbaşkanımız vardı, bir başbakanımız vardı... Ya bu ülkeye ne hizmetler yaptılar be. Allah onlardan razı olsun. Kızlarımızın başlarını açtılar, onlar geldi başlarını örttü ya. Başörtülü olanda, olmayanda bu ülkede kol kola yürüdü. Üniversitelerin kapısını kapattılar onlara, geldiler üniversitenin kapısını açtılar. Eğitim özgürlüğüne, fikir özgürlüğüne sahip oldular. Bunlar dense yeter.

"AFRİN OPERASYONU ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLAYACAK"

Ardından il kongresi için salona geçen Erdoğan burada yaptığı konuşmada Afrin operasyonuna ilişkin "Sınırlarımızdaki en ufak bir taciz bizim için atılması gereken adımların fişeğidir. Önümüzdeki günlerde güney sınırımızı terör örgütünden arındırma operasyonunu Afrin ile devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum