Erdoğan: Adayımız Binali Yıldırım Bey'dir

Erdoğan: Adayımız Binali Yıldırım Bey'dir

İstanbul seçimlerinin iptalinin ardından ili yönetecek kişi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul seçimlerinin iptalinin ardından açıklamalar yapan Erdoğan, “Şu anda bizim adayımız da Binali Yıldırım Bey’dir” dedi.

‘Çözüm sürecinin sözkonusu olmadığını söleyen Erdoğan, İstanbul’da süreci yönetecek kişinin İstanbul Valisi Ali Yerlikaya olduğunu söyledi.

Erdoğan, “Bahçeli’yle az önce bir telefon görüşmesi yaptım. Hem Ramazan’ı kutladım hem de bu verilen kararın ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundum. Ortak miting şu anda onları görüşmüş değiliz. Bu arada bir araya gelip bu sürece değerlendirmemiz inanıyorum ki İstanbul için faydalı olacaktır. Biz şu anda tek değerlendirme yapıyoruz, o da İstanbul’da yapılacak olan büyükşehir belediye başkanlığı seçimidir” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.