Ercik Dekorasyon Pagan Caddesinde hizmetinizde

Ercik Dekorasyon Pagan Caddesinde hizmetinizde

Hakkari’nin en kapsamlı iç dekorasyon firması olan Ercik Dekorasyon Pagan Caddesindeki adresinde hizmet vermeye başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili Dekoratör Cihan Ercik, Mimar Evin Gezer ve Maden Mühendisi Kenan Çiftçi’nin güç birliği ile kurulan Ercik İç Dekorasyon firması Yeni Öğretmenevi karşısında adresinde faaliyetine başladı.

Hakkari'de iç dekorasyon alçı - sıva, boya, stropiyer, kalebodur, fayans, asma tavan, alçıpan kaplama ve elektrik gibi işlerinizi profesyonel bir ekiple yapmak isteyenlerin gözde adresi Ercik Dekorasyon ile eviniz ve ofisinize yeni bir renk katın.

Uzman kadrosuyla Hakkari ve ilçelerinde hizmet vermeye başlayan Ercik Dekorasyon, yapılarınıza farklı ve modern bir görünüm için en iyi çözüm ortağınız olmaya aday.

2-20201117112414.jpg3-20201117112414.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum