Engellilerden Vali Toprak'a ziyaret

Engellilerden Vali Toprak'a ziyaret

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında kendisini ziyaret eden Gençlik ve Engelliler Dernek üyelerini makamında kabul etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında kendisini ziyaret eden Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu ve beraberindeki engellileri makamında kabul etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, günlerini kutladığı engellilerle bir süre sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinledi. 
 
Kalabilecekleri bir dernek yerlerinin olmadığını belirten engelliler, bir arada toplanmak ve yapmak istedikleri projeleri hayata geçirebilmeleri için yer talebinde bulundular.
 
Vali Cüneyit Orhan Toprak, Valiliğin ile koordineli olarak uygun bir yerin bulunması talimatını verdi.

01-103.jpg07-043.jpg04-069.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.