Engellilerden Rektör Pakiş’e teşekkür ziyareti

Engellilerden Rektör Pakiş’e teşekkür ziyareti

Hakkari Gençlik Engelliler Derneği yöneticileri ve üyeleri olarak Hakkari Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ömer Pakiş’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Gençlik ve Engelliler Derneği  Başkanı Yavuz Aydoğdu ve beraberindeki üyeler Rektör Pakiş’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Aydoğdu,”22 Nisan 2018 EKPSS sınav öncesi moral ve motivasyon amacıyla 12. 04. 2018 tarihinde Şemdinli Nehri Seyyid taha Hazretlerine yaptığınız ziyaret ve gezi için Rektörü Profesör Doktor Ömer Pakiş’i makamında  ziyaret ederek kendisine teşekkür ettik.

Aydoğdu,”Hocamızdan bize göstermiş olduğu nezaket ve güler yüzlü misafirperverliğinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Ziyaretimizde engelli kardeşlerimizin genel olarak karşılaştığı genel sıkıntılarla ilgili Sayın rektörümüze paylaşımlarda bulunduk. Sayın rektörümüz Hakkari Üniversitesi olarak her zaman engelli kardeşlerimizin olduklarını olacaklarını ifade ettiler. Bu arada Rektör  Pakiş bir kez daha engelli kardeşlerimizin Şemdinli Nehri ve Seyyid Taha Hazretlerinin ziyaret etmeleri için yardımcı olacaklarını ifade etti. Her zaman engelli kardeşlerimiz için pozitif ayrımcılık ayırarak imkanlar neticesinde be bu tür yardımlarını yapacağını sözünü verdiler.

Bizde Gençlik Engelliler Derneği olarak Hakkari Üniversitesi rektörümüz Sayın Ömer Pakiş hocamıza engelli kardeşlerimize ve Derneğimize göstermiş oldukları ilgi ve alakaları dan dolayı Nezaket derinden ötürü kendilerine  şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

c4875550-b0f7-4ca1-8b56-9411c427e76f.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.