Engelliler Derneği Başkanı Keskin'den teşekkür

Engelliler Derneği Başkanı Keskin'den teşekkür

Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle kendilerini ziyaret eden veya etkinliklerine katılanlara teşekkür etti

HAKKARİ OBJEKTİF HAER

Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Birleşmiş Milletler tarafından 1993 yılı 29 sayılı kararı ile duyurulan ve Türkiye'de her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olduğunu anımsattı.

Keskin, Hakkari'deki etkinlikler kapsamında, Sümbül Engelleri Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının dostluk maçına katılarak, engellileri yalnız bırakmayan Hakkari Valisi İdris Akbıyık ile Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epçim ve beraberindeki kurum müdürlerine teşkkür etti.

Keskin, gün nedeniyle Engelli Koordinasyon merkezini ziyaret eden Hakkari Milletvekili Husret Dinç ile HDP ve Ak Parti İl Başkanları, Hakkari Barosu Başkanı ve diğer kurum kuruluş başkanlarına da teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.