Engelli KPSS tercih kılavuzu yayınlandı

Engelli KPSS tercih kılavuzu yayınlandı

EKPSS tercihleri bugün itibarıyla başladı. Kılavuz yayımlanırken şimdi atama taban puanları yoğun şekilde aratlıyor. Peki, EKPSS tercihleri nasıl yapılır?

EKPSS tercih kılavuzu bugün yayımlandı. 13-19 Ocak tarihleri arasında tercih işlemleri yapılacak. ÖSYM yaptığı duyuruda "Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik uyarınca ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacaktır." diye belirtti. Peki, Tercihler nasıl yapılır? EKPSS atama taban puanları nedir?

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan 2021-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

https://www.osym.gov.tr/TR,20794/2021-ekpsskura-ile-engelli-kamu-personeli-yerlestirme-tercih-kilavuzu-ve-tablolar.html adresi üzerinden tercih kılavuzunu ve taban puanlarını inceleyebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.