Engelli Çiftçi’nin tekerlekli sandalye sevinci

Engelli Çiftçi’nin tekerlekli sandalye sevinci

Hakkari Gençlik ve Engeliler Derneği Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Nehri köyünde ikamet eden bedensel engelli Kudret Çiftçi’ye tekerlekli sandalye ve klozet yükseltici yardımında bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari  Gençlik ve Engeliler Derneği Başkan Yavuz Aydoğdu, bir süre önce Şemdinli Nehri köyünde bulunan bedensel engelli  Kudret Çiftçi’yi ziyaret ettiklerini belirtti.

Aydoğdu,”İki ay önce bedensel engelli  teyzemizi ziyaret ettik. Teyzemizin köyde olması, Köydeki sıkıntılarını giderilmesi için biz bir takım çalışmalarda bulunduk. Teyzemiz için tekerlekli sandalye aldık, Klozet yükseltici lavabo ihtiyacı karşılaması için girişimlerde bulunduk. Bizim amacımız Kurdet Çiftçi teyzemiz  gibi yoksul, engelli  maddi durumları olmayan, engeli  kardeşlerimize sahip çıkmaktır. Bizlere bu konuda destek veren Hakkari  Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya’ya,Hakkari serbest muhasebeci Reşit Orman ve Hakkarili iş adamlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

 Bedensel Engelli olan Kudret Çiftçi ise, asıl isteğinin akülü bir araç olduğunu söyledi. Çiftçi,” Akülü bir araç istiyorum. Çünkü bende çıkmak gezmek istiyorum kimsenin yardımı olmadan her yere gitmek istiyorum. Maddi imkansızlıklar nedeniyle aile olarak zor durumdayız yetkililerin bize yardımcı olmasını istiyorum. Bugün mutluyum, sayın Hakkari gençlik ve engeliler derneği başkanı Yavuz Aydoğdu’dan bana bugün getirdikleri tekerlekli sandalye ve klozet yükseltici için kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

engelli-1-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.