En Rahat Bebek Bezi: Prima Premium Care 4

En Rahat Bebek Bezi: Prima Premium Care 4

Bebekler dünyanın en masum varlıklarıdır. Belli bir yaşa gelene kadar tuvaletlerini bebek bezlerine yapmaktadırlar

Bebek bezi seçiminde en önemli nokta bebeğin içinde rahat hareket edebilmesi, rahatsız etmemesi ve hava alamamasıdır. Hava alınmaması halinde bebek ciltleri çok hassas olduğu için tahriş olmaktadır. Prima Premium Care 4 bir bebek bezinde sahip olması gereken özelliklere sahiptir. Bebek bezi bebeğin cildi ile uyumlu olmalıdır. Çünkü çok kısa süre de olsa bebeğin altı ıslak kaldığında cildinde pişikler oluşmasına sebep olmaktadır.

Hijyenik Bez: Prima Premium Care 4

Care 4 bebek bezlerinin sahip olduğu en önemli özellik hijyenik olmasıdır. Böylelikle, mikropların üreyebileceği bir ortam oluşmaz ve bebeğiniz sağlığını koruyabilirsiniz.  Bebekler çok hassastır ve en küçük şeyden etkilenebilmektedir. Bu yüzden bebeklerin sağlığına uygun şekilde üretilmektedir.

Prima Premium Care 4 Çeşitleri

Prima Premium Care 4 bezleri bebek bezi ve külot bebek bezi olmak üzere iki çeşittir. Emiş gücü yüksek ve kullanımı son derece kolay olan bu bezler ile hem anneler hem de bebekler rahat edecektir. Beden, beden maxi ve beden maxi Jumbo seçenekleri ile bebeğinizin kilosuna uygun bezi rahatlık ile bulabilirsiniz. Farklı yaş gruplarına uygun olan bez tercihleri için https://www.cosmetica.com.tr/prima/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Buradan satın alacağınız bez ile bebeğiniz geceleri mışıl mışıl uyuyacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.