Elif kahvaltı salonu hizmete açıldı

Elif kahvaltı salonu hizmete açıldı

Hakkari’de 6 kişinin istihdam edildiği “Elif Kahvaltı Salonu” görkemli bir açılışla hizmete açıldı.

Hakkari’nin Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Şenler Otelinin zemin katında 6 kişinin istihdam edildiği “Elif Kahvaltı Salonu” açılışına Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Ak Parti merkez ilçe başkanı Cemal Adıyaman, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, HATSO Başkanı Servet Taş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, kentin kanaat önderlerinden Adil Erdoğan ile kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış kurdelesini Vali Cüneyit Orhan Toprak, HATSO Başkanı Servet Taş, İl Jandarma komutanı Ferdi Korkmaz ve Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür birlikte keserek yeni hizmete açılan iş yerinin hayırlı olması dileklerinde bulundular. 

İş yeri sahipleri Sercan Çetin ve Yusuf Faruk, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade ederek, bu sektörde yeni hizmet vereye başladıklarını söylediler. 

Çetin ve Faruk,” Hiçbir masraftan kaçınılmayarak halkımızın hizmetine modern bir kahvaltı salonu açtık. İş yerimizde deneyimli 6 kişiyi istihdam ediyoruz. Amacımız Hakkari kahvaltı kültürünü tanıtmak ve aileleriyle birlikte temiz ve hijyenik bir ortamda kahvaltı hizmeti verkektir. Bu vesileyle açılışımızda bizi yalnız bırakmayan sayın valimiz başta olmak üzere gelen tüm davetlilere teşekkür ediyoruz” diye konuştular. 

Açılışa gelen davetliler ise, kaliteli ve nezih bir ortamla Hakkari’nin 20 çeşit yöresel kahvaltısıyla hizmete açılan iş yerinin hayırlara vesile olması dileklerinde bulundular. 

1-333.jpg2-311.jpg3-239.jpg4-210.jpg5-151.jpg6-108.jpg7-079.jpg8-065.jpg9-044.jpg10-054.jpg11-046.jpg12-046.jpg13-033.jpg16-006.jpg15-009.jpg17-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.