Ekrem İmamoğlu Istanbul'daki son durumu açıkladı

Ekrem İmamoğlu Istanbul'daki son durumu açıkladı

İstanbul Büyuķşehir Belediye Baskanı Ekrem İmamoğlu 17 ilçede yeniden sayım işleminin bittiğini aradaki farkın 18 bin 742 olduğunu açıkladı.

Resmi olmayan sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu 17 ilçedeki geçersiz oyların yeniden sayılmasının tamamlanmasının ardından Binali Yıldırım'la aradaki farkın 18 bin 742 olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu "kamuoyunda oluşturulan bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve bu sürecin şeffaf ilerlemesi için periyodik olarak YSK resmi sonuçlarını sizinle paylaşacağım. Lütfen bu konudaki paylaşımlarımı veri alınız." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu en son 04 Nisan perşembe günü saat 23:00 itibariyle yaptığı sosyal medya paylaşımında Yüksek Seçim Kurulu verilerine göre 318 bin 222 olan toplam geçersiz oyun 89 bin 255'inin yeniden sayıldığını buna göre İmamoğlu'nun toplam oyunun 4 milyon 171 bin 784; Yıldırım'ın toplam oyunun ise 4 milyon 152 bin 871 olarak güncellendiği açıklamıştı.

İmamoğlu bu sabah konuk olduğu Fox Haber'de ise şu ana kadar 119 bin 652 geçersiz oyun sayıldığını ve aradaki farkın 18 bin 742 olduğunu duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.