Ege Giyimde bayram öncesi süper indirim

Yıllardır Hakkari'de faaliyet gösteren Ege Giyim Kurban Bayramı öncesi seçili ürünlerde süper indirim başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yıllardır Hakkari’de iki farklı şubesi ile hizmet veren Ege Giyim Mağazası Kurban Bayramı öncesi çok sayıda ürün çeşidini uygun fiyatla satın alabilmenize olanak tanıyor.

1.jpg

Hakkari Atatürk Caddesi Valto İş Merkezi Zemin katta hizmet veren Ege Giyim tüm ürün çeşitlerinde büyük indirim var.   

2.jpg

Seçili Sezon ürünlerinde geçerli indirim kampanyasına giren ürünler arasında bayan tişortleri 5 ve 25 TL arasında değişiyor.

3.jpg

Bayan keten, kot ve kumaş pantolonlar ise sadece 10 & 80 TL arasında sezonluk yelekler ise 5 TL bu fırsat kaçmaz diyorsanız bayram öncesi uğrayın!

5.jpg

 2021-2022 sezonuna hazır tüm okul kıyafetlerini de ekonomik fiyata burada temin edebilirsiniz.

7.jpg

Ege Giyim Mağazası sahibi Aydın Ege, yılların verdiği deneyim ile bay - bayan ve okul kıyafetleri sektöründe kalite ve uygun fiyat dengesini tutturduklarını ve okul kıyafetleri denince akla Ege Giyim Mağazasının geldiğini söyledi.

6.jpg

Adres: Yeni Hükümet Konağı Yanı Valto İş Merkezi / HAKKARİ

İkinci Şube: Cumhuriyet Caddesi VEDAŞ Karşısı / HAKKARİ

İLETİŞİM: 0544 477 91 82

8.jpg

4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.