EDİZ Doğalgaz ve Mühendislik hizmetinizde!

EDİZ Doğalgaz ve Mühendislik hizmetinizde!

Hakkarili Genç Mühendis Muhamed Yayan’ın girişimleri ile kurulan EDİZ Mühendislik Doğalgaz Isı Sistemleri profesyonel ekibi ile ev ve işyerinizin doğalgaz tesisatınızı kuracak

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin doğalgaza kavuşacak olması sektörde ciddi bir rağbete yol açarken, ev ve işyerinize kuracağınız doğalgaz tesisatın önemi de bir o kadar artıyor. 

Profesyonel bir firma ile çalışmanın size ekonomik yönde artısından daha önemli olan can güvenliği sağlamasıdır. 
Hakkarili genç Makine Mühendisi Muhammed Yayan’ın başında bulunduğu EDİZ Doğalgaz ve Isı sistemleri faaliyete başladı. 

EDİZ Mühendislik ve Doğalgaz Sistemleri Halife Derviş Mahallesi Hakkari – Van Bulvarı Caddesi  no:137’deki adresinde faaliyete başladı. 

Profesyonel ekibi ile ücretsiz keşif yapan ve EDİZ Mühendislik firması, kısa zamanda tesisat işlerini en mükemmel şekilde yapıp, merkezi sistem ve proje hazırlama, mekanik tesisat havalandırma klima tesisatı ve kolun tesisatı işleri ile doğalgaz tesisatı, endüstriyel projeler ve malzeme satışları ile hizmetinizde. 

Ev ve işyerinizin kaliteli ve güvenli bir doğalgaz tesisatına sahip olması için EDİZ Mühendislik genç ve dinamik personeli ile sizlere hizmet vermekten gurur duyar. 

Biz kaliteli hizmetin peşindeyiz çünkü arkamızda; Demirdöküm, Vaillant, İMMERGAS, VIESMANN,BOSCH, ferooli, Buderus, energy, baymak, E.C.A ve Warmhaus gibi sektörün gözde markaları var. 

Adres: Halife Derviş Mahallesi Hakkari – Van Bulvarı Caddesi  no:137/ Hakkari

GSM: 0541 528 76 85

1-20191101103021.jpg6-384.jpg7-257.jpg5-528.jpg

 

ediz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum