Ediş ailesinin mutlu günü

Ediş ailesinin mutlu günü

Hakkarili Matematik öğretmeni Kadir Ediş ile Cizreli Edebiyat öğretmeni Sevim Yibur Hakkari’de düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Qeşuran Aşiretinin kanaat önderlerinden Endüstri Mühendisi Mikail Ediş ile Hakkarili İşadamı ve İnşaat Mühendisi Niyazi Ediş’in kardeşi Matematik Öğretmeni Kadir Ediş ile Şırnak’ın Cizre ilçesinde ikamet eden Edebiyat Öğretmeni Sevim Yibur için görkemli bir düğün töreni düzenlendi. 

Sağdıçlığını VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir’in yaptığı düğün Hedef Halı Saha Tesislerinde yapıldı. 

Düğüne İstanbul, Şırnak, Van, Mersin, Manisa, Çukurca, Yüksekova ile Hakkari merkez ve köylerinden 2 bini aşkın davetli katıldı. 

Hakkari ve ilçelerindeki kamu kurum kuruluş müdürleri, VEDAŞ ile EPSAŞ çalışanları ile kentin kanaat önderlerinin katıldığı düğünde Kürt Müziğinin sevilen sesi Hozan Kazo ve ekibi sahne aldı. 

Oldukça kalabalık ve renkli görüntülere sahne olan, kadın ve ereklerin yöresel elbiseler giyerek renk cümbüşüne çevirdiği düğün iki gün iki gece sürdü. 

Mikail ve Niyazi Ediş kardeşler bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür ettiler. 

Düğünün sağdıçlığını yapan VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir ise düğüne katılan herkese teşekkür ederek gelin ve damada ömür boyu mutluluklar diledi. 

video-ikonu-012.png

foto-galeri-icon-010-1-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.