Ediş Ailesinin Mutlu Günü!

Ediş Ailesinin Mutlu Günü!

Bilim Özel Öğretim Kursu Müdürü Adem Ediş Semra Gür ile Hakkari’de düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. Çiftin nikahı düğün alanında kıyıldı.  

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Uzun yıllardır Hakkari’de dershanecilik yapan ve dershanelerin dönüşmesi ile kurulan Bilim Özel Öğretim Kursu Müdürü Adem Ediş hayatını Semra Gür ile birleştirdi. 

Eğitim camiasının yoğun ilgi gösterdiği düğün Arena Halı Saha Tesislerinde yapıldı. 

Düğüne Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları özel okullarda görevli öğretmenler ve okul yöneticilerinin yanı sıra, Hakkari’nin kanaat önderleri, Ediş ailesinin Hakkari ve ilçelerinde yaşayan yakınlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. 

Ediş çiftinin nikahı düğünün yapıldığı Arena Halı Saha tesislerinde kıyıldı.Alkışlar arasında gerçekleşen hikahta aile cüzdanı geline teslim edildi. 

Oldukça kalabalık olan ve renkli görüntülere sahne olan, kadın ve ereklerin yöresel elbiseler giyerek renk cümbüşüne çevirdiği düğün iki gün iki gece sürdü. 

Sağdıç Musa Ediş ve damadın abisi Milli Eğitim Şube Müdürü Sait Ediş bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür etti.

Damat Adem Ediş ise başta kendini bu mutlu günde yalnız bırakmayan Dostlarına öğrencilerine, eğitim camiası çalışanlarına ve düğününe katılan bütün davetlilere teşekkür etti.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.