Durankaya'da yaşlılar ile yoksullara yardım eli

Durankaya'da yaşlılar ile yoksullara yardım eli

Hakkari'nin Durankaya Belde Belediyesi Korona Virüs salgını nedeniyle evlerinde çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile maddi durumları iyi olmayan 150 aileye gıda yardımında bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Durankaya Belediyesi, Çin'de ortaya çıkan ve bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkili olan Korona Virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım eli uzattı.

Beldedeki 65 üstü vatandaşlar ile yoksul ailelere yardım eli uzattıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Demirci, "Korona virüsü salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü çok değerli büyüklerimiz ve kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlarımız ile maddi durumu iyi olmayan mağdur vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için 150 aileye gıda yardımında bulunuldu..Dünyayı saran virüs salgınında hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum..Karantina altında bulunanlara da Allah'tan acil şifalar diliyorum..Devletimizin yerinde ve zamanında almış olduğu tedbirlerle; el ele vererek, yardımlaşarak, dayanışma içinde olarak, moralimizi yüksek tutarak ve evde kalarak birlikte bu virüsü yenmeyi başaracağız..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum