Durankaya Belediye Başkanı Demirci'nin bayram mesajı

Durankaya Belediye Başkanı Demirci'nin bayram mesajı

AK Parti Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci Ramazan Bayramını kutlayan bir mesaj yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Başkan Demirci, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayramlar insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanırken içimizi huzurla dolduran bir bayrama daha kavuşmanın sevincini biraz burukta olsa yaşıyoruz.

Bildiğiniz üzere tüm insanlık, dünyayı saran koranavirüsü ile mücadele etmektedir. Bundan dolayı, Ramazan Bayramında tüm Türkiye’de olduğu gibi, Hakkari'de de sokağa çıkma yasağı uygulanacak Devletimiz tarafından Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tüm bu tedbirlerin bizim sağlığımız için olduğunu unutmadan sosyal mesafe kurallarına, kişisel tedbirlerimize dikkat ederek bu bayramı evlerimizde geçireceğiz. Millet olarak nice zorlukları birlik- beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla aştık.İnşallah bu virüs illetini de,  Devletimizin almış olduğu bu başarılı tedbirlerle Allah'ın izniyle hep beraber yenerek, eski normal sağlıklı güzel günlerimize döneceğiz..Belki bu Bayram da büyüklerimizin ellerini  küçüklerimizin gözlerini öpemeyeceğiz ama evde kaldığımız ve kurallara uyduğumuz sürece de kendimizi, sevdiklerimizi, milletimizi korumuş olacağız. Bu arada Koronavirüs tehdidi yüzünden fiziken uzak kalacağımız, yakınlarımızı, akrabalarımızı, büyüklerimizi telefonla da olsa arayarak onların bayramlarını kutlamayı da ihmal etmememiz gerek..

Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, umutlarımızı yeşertmesini, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini,
bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum..

Bu duygu ve düşüncelerimle başta çok değerli Durankayalı vatandaşlarımın ve Hakkari'li hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.