Dünyanın merak ettiği 11 kadın

Dünyanın merak ettiği 11 kadın

Vanity Fair dergisinin her yıl gelenekselleşen Hollywood sayısı çıktı.


 Bu yıl kapakta Hollywood’un en ünlü kadın oyuncularından Natalie Portman, Amy Adams, Lupita Nyong’o, Emma Stone, Dakota Johanson, Ruth Negga, Elle ve kardeşi Dakota Fanning, Greta Gerwig, Aja Naomi King ve Janelle Monae yer aldı.
 
Derginin Instagram hesabından paylaşılan fotoğrafın altına, “2017 Vanity Fair Hollywood kapağı, merak edilen en harikulade kadınları tanıtıyor” paylaşımı yapıldı.
 
Kapakta yer alan oyuncular arasında 12Oscar adaylığı, iki de Oscar zaferi bulunuyor.Emma Stone, bu yıl rol aldığı “La La Land” filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını en güçlü adaylarından biri olarak kabul ediliyor. İkinci çocuğuna hamile olan Natalie Portman, 2010 yılında “Siyah Kuğu” filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanmıştı. Portman, bu yıl da “Jackie” filmiyle aynı dalda ödüle aday.
 
Lupita Nyon’o, 2014 yılında ’12 Yıllık Esaret ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu seçilmişti.Amy Adams, bu yıl Oscar’a aday gösterilmediği için Akademi’nin eleştirilmesine neden oldu.

277972image1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.