Duman ailesinden taziye teşekkür mesajı

Duman ailesinden taziye teşekkür mesajı

Geçirdiği rahatsızlık sonrası kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden İl Özel İdaresi Çalışanı Zeki Duman'ın ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Özel İdaresi çalışanı 56 yaşındaki Zeki Duman'ın Covid-19 testi pozitif çıkmış, geçirdiği ani rahatsızlık sonrası Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve 19 Eylül Cumartesi Günü yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Duman ailesi acılarını paylaşanlar için yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Geçirdiği hastalık sonrası, tedavisi ile bizzat ilgilenen doktorlar ve sağlık personellerine, tedavi boyunca gerek hastaneye gelen gerekse de telefonlarla geçmiş olsun dileğinde bulunan akraba, dost ve arkadaşlarına, vefatı ile cenazemizle ilgilenen, cenaze töreninde bulunan, Taziyemizde acımızı paylaşan, yurtiçi ve yurtdışından telefonla, maillerle ve sosyal medya aracılığı ile baş sağlığı dileklerini sunan dost ve akrabalarımıza; başta Hakkari ve ilçelerinden olmak üzere bizleri bu acılı günümüzde yalnız bırakmayan dualarıyla yanımızda olan tüm bölge halkına; Aile Büyüğümüzün arkadaşlarına, tüm dost ve akrabalarımıza; TEŞEKKÜR EDER, ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ..."

                                                  AİLE ADINA KARDEŞİ: RIFAT DUMAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum