DSP adayı İstanbul seçimlerinden çekildi

DSP adayı İstanbul seçimlerinden çekildi

İstanbul'da CHP-İyi Parti adayı Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimlerin iptal ve yenilenmesi kararının ardından DSP'den kritik bir hamle geldi. DSP'nin 31 Mart'ta 30 bin 817 oy alan adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Muammer Aydın 23 Haziran

DSP’nin 31 Mart yerel seçimlerindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Muammer Aydın yarıştan çekildiğini açıkladı. Aydın, 23 Haziran’da yenilenecek olan seçimlere girmeyecek.

31 Mart’ta 30 bin 817 oy alan Aydın, Twitter hesabından ‘İSTİFA BİLDİRİMİ’ başlığı ile şu açıklamayı yaptı: “Bugün itibariyle DSP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığından istifa etmiş bulunmaktayım. Kamuoyuna duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.