Dolu içeriği ile yepyeni promosyon seçenekleri

Dolu içeriği ile yepyeni promosyon seçenekleri

Çeşitli kategorilere ayrılmış bol seçenekli promosyon ürünleri kurumsalpromosyon.com.tr farkıyla alıcılar ile buluşmaya devam ediyor.

Yeni Kurulmuş Şirketlere Özel Fırsatlar

Çeşitli kategorilere ayrılmış bol seçenekli promosyon ürünleri kurumsalpromosyon.com.tr farkıyla alıcılar ile buluşmaya devam ediyor. Toplu halde sipariş edildiği takdirde çok daha indirimli olan bu ürünler özellikle yeni kurulmuş şirketler ve firmalar için büyük oranda avantaj sağlıyor. En ucuz yoldan reklam kampanyası yürütmek isteyen firmalar bu ürünler arasından tercih yaparak piyasa içerisinde sektöre hızlı bir giriş yapabilirler.

Promosyon Ürünler Arasında İlk Seçenek: Ajandalar

Hem kişisel hem de ofis kullanımlarında sıklıkla tercih edilen ajandalar promosyon ürünler olarak tercih edilebilecek ilk seçenekler arasında yer alıyor. Kitlelere göre ajandalar kendi içlerinde üçe ayrılmaktadır. Genellikle günlük kullanımlar için ideal olan ajandaların yanı sıra organizasyon işleri için ayrı ve de tarihsiz olarak yer alan ajanda defterleri bu kategoride bulunuyor. Bu ajandaların üzerine isteyenler kendi logolarını ve şirket isimlerini yazdırabilir. Talepleri bu yönde olanlar ise şirketin sloganı ile birlikte ajandaları piyasaya sürebilirler. Ajandalar diğer tüm promosyon ürünlerinde olduğu gibi çeşitli alternatif renkler içermektedir.

Klasik Promosyon Ürünleri İçerisinde Kalem Seçenekleri

Her kesime hitap etmek isteyen firmalar yılların promosyon klasiği olarak kabul edilen kalem ürünleri arasından seçim yapabilirler. Kalem ürünleri bu zamana kadar sadece plastik ve metal gibi ana ayrımlarla sunuluyor olsa da 2018 yılı itibariyle bu ürünlerin çeşitlerinde de bir artış gözlemlendi. İsteyenler teknolojik bir ürün olan dokunmatik ekran kalemlerinden istedikleri kadar sipariş edebilir. Bunun yanı sıra fosforlu ve kurşun kalemler de özellikle öğrenci kesimine hitap eden firmalar için diğer seçenekler arasında yer almaktadır.

Tekstil Alanında Promosyon Ürünleri

Başta şapka ve tişört olmak üzere büyün çoğunluk tarafından rağbet edilen promosyon ürünlerine ağırlık vermek de doğrudan doğruya marka bilinirliğini arttırmaktadır. İsteyen firma yetkilileri özel tasarım atkılar ile birlikte müşteri kitlesine doğrudan seslenebilir. Bu ürünlerin yanı sıra özel tasarım polar montlar da ürünlerin logosunun ve sloganının görünmesi açısından elverişli bir diğer promosyon seçeneğidir. Polyester, siperli ve biyeli şapkalar arasında tercih yapmak ve ürün siparişi vermek isteyen herkes kurumsalpromosyon.com.tr adresine tıklayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.