Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar - euro güncel fiyatları kaç TL? 22 Haziran 2020 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Corona virüs salgınındaki ikinci dalga endişesi nedeniyle piyasalardaki dalgalı seyir devam ediyor. 

Yurt içinde ise döviz piyasasında yatay seyir dikkat çekiyor. Dolar/TL yeni haftanın ilk iş gününde 6,84'ten; euro/TL 7,66'dan işlem görüyor.

Analistler, bu haftanın veri gündeminde, perşembe günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu toplantısı ve ABD'nin büyümesi, yarın ise ABD ve Avrupa'da açıklanacak imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi verilerinin öne çıktığını söyledi. 

Yurt içinde bugün haziran ayı tüketici güven endeksi takip edilecekken yurt dışında ABD'de mayıs ayı 2. el konut satışları ile Euro Bölgesi'nde haziran ayı tüketici güven endeksi verileri takip edilecek.

Uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'de 6,80-6,87 bandının öne çıktığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.