Diyarbakır'da polis ve adliye çalışanlarına rüşvet operasyonu: 29 gözaltı

Diyarbakır'da polis ve adliye çalışanlarına rüşvet operasyonu: 29 gözaltı

Diyarbakır merkezli 3 ilde düzenlenen rüşvet operasyonunda 1 emniyet müdür yardımcısı ve 1 amirinin de aralarında bulunduğu 29 şüpheli gözaltına alındı.

Habertürk'te yer alan habere göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında "aranma durumu", "adli işlemleri" ve "kolluk birimlerinde meydana gelen olayları çözecekleri" iddiasıyla rüşvet, irtikap, şantaj ve tehdit suçlarını işledikleri ileri sürülen 30 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Diyarbakır, Rize ve Ankara'da düzenlenen operasyonda 1 emniyet müdür yardımcısı, 1 amir, polisler ve adliye çalışanlarının da aralarında bulunduğu 29 şüpheli gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.