Diyarbakır Baro Başkanlığı'na Cihan Aydın seçildi

Diyarbakır Baro Başkanlığı'na Cihan Aydın seçildi

Diyarbakır Barosu 46. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Bin 275 avukatın üye olduğu ve 5 adayın başkanlık için yarıştığı seçimlerde Diyarbakır Baro Başkanlığına Cihan Aydın seçildi.

Diyarbakır Barosu 46. Genel Kurulu 13 – 14 Ekim tarihleri arasında yapılan seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre Av. Cihan Aydın başkanlığa seçildi.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bulunan Cegerxwin Kültür Merkezi'nde 13 -14 Ekim tarihleri arasında yapılan Diyarbakır Barosu 46. Genel Kurulunda 5 aday yarıştı.

Bin 275 avukatın üye olduğu Diyarbakır Baro Başkanlığı için Av. Cihan Aydın ve Av. Nihat Eren yönetim kurulu listeleri ile birlikte yarışa katılırken, Av. Nevzat Kaya, Av. Sertaç Buluttekin ve Av. Cengiz Baysal ise bireysel olarak yarıştı.

STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin de gözlemci olarak takip ettiği, Diyarbakır Barosu'nun 46’ncı Olağan Genel Kurulu, yeni yönetimin belirlenmesi için avukatların oy kullanma işlemi sona erdi.

Sandıkların kapanmasıyla birlikte yapılan oy sayımı sonucuna göre, Diyarbakır Baro Başkanlığı'na avukat Cihan Aydın seçildi.

Baro başkanı seçilen Av. Cihan Aydın’ın yönetiminde, Mehmet Akbaş, Serdar Çelebi, Özgür Yılmaz Biçen, Keziban Yılmaz, Ömer Şeran, Gazal Bayram Koluman ve Muhlis Oğurgül yer aldı.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.