Diyalog Grubu, Ahmet Türk'ü ziyaret edecek

Diyalog Grubu, Ahmet Türk'ü ziyaret edecek

Siyasetçiler ve aydınlardan oluşan Diyalog Grubu, yarın Mardin'de Ahmet Türk'ü ziyaret edecek.

Zülfü Livaneli, Gülseren Onanç, Akın Birdal, Ziya Halis, Fikret Ünlü, Süleyman Çelebi, Ali Haydar Konca, Hasip Kaplan, Cengiz Güleç, Hüsnü Okçuoğlu ve Servet Demir’in de aralarında olduğu Diyalog Grubu, Ahmet Türk’ü yarın Mardin’de ziyaret edecek. Ahmet Türk’ün cezaevinden tahliyesi sonrası yaptığı barış ve diyalog çağrısına güç vermek amacıyla düzenlenecek görüşme, Kasrı Kanco’da gerçekleşecek.

Saat 13.00’de yapılacak görüşmenin ardından bir de basın toplantısı düzenlenecek. Görüşmeyle, cezaevlerinde bulunan siyasetçilerin durumuna da dikkat çekilecek. Ayrıca kanaat önderlerinin katılımıyla akşam yemeği verilecek.

Gelecek hafta da gruptan Altan Öymen, Rıza Türmen, Melda Onur, Binnaz Toprak ve diğer katılımcılarla görüşmeler sürdürülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.