DİSK’ten Eşbaşkan adaylarına destek ziyareti

DİSK’ten Eşbaşkan adaylarına destek ziyareti

Devrimci İşçi Sendikası Konfederasyonu (DİSK) Genel İş Sendikası Eğitim Daire Başkanı Mehmet Salih Doğrul ve beraberindeki bir heyetle HDP Hakkari Belediye Eşbaşkan Adaylarına destek amaçlı ziyaret gerçekleştirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Hakkari'de seçim çalışmaları devam ediyor.

Devrimci İşçi Sendikası Konfederasyonu (DİSK) HDP Hakkari belediyesi Eş Başkan Adayı olan Cihan Karaman ve Seher Kadiroğlu Ataş’a destek ziyaretinde bulundu.

Disk Genel İş Sendikası Eğitim Daire Başkanı Mehmet Salih Doğrul, Batman Bölge Başkanı Mehmet Şirin Gürbüz, Diyarbakır 1 ve 2 No’lu şube yöneticileri, Mardin, Van ve Hakkari şube yönetici ve üyelerinden  oluşan heyet eş başkan adaylarına başarılar diledi.

HDP il binasında heyet adına açıklama yapan Disk Genel İş Sendikası Eğitim Daire Başkanı Mehmet Salih Doğrul, şunları belirtti. “Bizler DİSK genel yöentim kurulu ve bölge şubeleri olarak, Halkın belediyeleri olan ve tekrar halkın belediyelerini halka teslim etmek için aday olan arkadaşlarımız Seher başkana ve Cihan Başkana hem başarılar dilemek için hem de destek olmak amacıyla bugün buradayız. Her yerde belirtiyoruz. Belki de ülkenin yaşayabileceği son demokratik seçimi birlikte yaşıyoruz. Bu açıdan tüm halklarımızı demokratik barışçıl bir çizgide mücadelesini sürdüren HDP’nin bu son seçimlerinde yanında yer alınmasını önemsiyor, bizde DİSK olarak özellikle bölgede bu faşizme geri adım attırılması için her türlü desteği sunacağımızın sözünü veriyoruz." dedi

Ardından söz alan HDP Hakkari Belediye Eşbaşkan adayı Cihan Karaman kendilerini yalnız bırakmayan sendikacılara teşekkür ederek şunları belirtti. “Bu zor süreçte DİSK daire başkanları ve bölge yöneticilerinin bizleri yalnız bırakmayıp ziyaret etmesi bizleri onurlandırmış, güç katmıştır. Bende buradan arkadaşlarımı ve Eş Başkan adayımız adına seçim büromuzu ziyaret eden ve bizlere moral ve güç veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.