DİSK/Genel-İş Hakkari Şubesi Kongreye gitti

DİSK/Genel-İş Hakkari Şubesi Kongreye gitti

Devrimci İşçi Sendikasına (DİSK) bağlı Genel İş Sendikası Hakkari Şubesi'nin 2. Olağan kongresi gerçekleştirildi. Sendikanın yeni Başkanı A. Halik Duran oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel seçimlerinde Hakkari Belediye Başkanı seçilen Cihan Karaman'ın başkanı olduğu DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası Hakkari Şubesi kongreye gitti.

Devrimci İşçi Sendikası'na bağlı Genel İş Sendikası Hakkari Şubesinin 2. Olağan Genel Kongresi Sibar Otel de düzenlendi.

Kongreye Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, İl Genel Meclisi Eşbaşkanı Nazmi Çoşkun, HDP, DBP il yöneticileri, KESK, İHD, Cilo Doğa Derneği yetkilileri ile Belediye Meclis üyeleri ve sendikanın il ve ilçe temsilcileri katıldı.

230 delegenin üye olduğu sendikada tek liste ile girilen seçimlerin sonunda A. Halik Duran sendikanın yeni başkanı seçildi.

Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman DİSK/ Genel İş Sendikası başkanı A. Halik Duran ve yönetimini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

1-20190518144017.jpg2-20190518144017.jpg3-857.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.