Dilberoğlu ve Korkmaz Ağaçdibi köyünde

Dilberoğlu ve Korkmaz Ağaçdibi köyünde

Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve İl Jandarma Komutanı Ferdi Korkmaz Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında Hakkari’nin Ağaçdibi (Kehe) köyünü ziyaret ettiler.

MEHMET ÖZKAN/HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dilberoğlu ve Korkmaz sabah saatlerinde Hakkari İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi’nin “Aydınlanan Ufuklar Projesi”  kapsamında kent merkezine bağlı 80 hanelik Ağaçdibi (Kehe) köyüne geçtiler. Burada köy sakinleri ile bir süre sohbet eden Dilberoğlu ve Korkmaz daha sonra Cuma namazını köy sakinleri ile birlikte kıldılar. 

Cuma namazı sonrasında camide bulunan köy sakinlerine açıklamalarda bulunan Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu huzur ve güven için vatandaşlardan destek istediklerini söyledi.

 İl Jandarma Komutanı Ferdi Korkmaz da asker olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirterek, vatandaşlarında kendilerine destek vermesini beklediklerini söyledi.Sohbetin ardından Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında Türkiye Omur İlik Felçlileri aracılığıyla temin edilen bir Akülü Engelli Sandalye köyde bulunan doğuştan engelli 12 yaşındaki Muhammet Adıyaman’a hediye edildi. 

Dilberoğlu ve Korkmaz, doğuştan omuriliği felci geçiren minik Muhammet’i akülü sandalyesine bindirerek ev içinde dolaştırdılar.Ardından Adıyaman ailesi Dilberoğlu ve Korkmaz ve beraberindekilere yer sofrasında bal, ceviz ve çay ikramında bulundular. Emniyet müdürü ve beraberindekiler köy okulunun ziyaretinin ardından köyden ayrıldılar.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri engelli vatandaşların  hayata katılımlarının sağlanması amacıyla Toplum Destekli Polislik hizmetleri kapsamında çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler.

img_2272.jpgimg_2224.jpgimg_2261.jpgimg_2254.jpgimg_2170.jpgimg_2281.jpgimg_2146.jpgimg_2205.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.