Devlet Bahçeli: Oy oranımız yüzde 18,81'dir

Devlet Bahçeli: Oy oranımız yüzde 18,81'dir

MHP lideri Bahçeli, yerel seçimleri değerlendirdi. Partisinin oy oranının tam yansıtılmadığını dile getiren Bahçeli, "Oy oranımız yüzde 18,81'dir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında konuştu. MHP’nin yerel seçim değerlendirmelerini sıralayan Bahçeli, “Gönül isterdi ki daha çok belediye başkanlığı kazanalım” ifadelerini kullandı. İstanbul’da 14 gündür kesinleşmeyen sonuçlara ilişkin açıklamalarda bulunan MHP lideri, “Sonuçlar toplum vicdanında huzur bulmayacak bir anlayış içinde gelişirse İstanbul’da seçimin tekrarı çözüm olarak düşünülebilecektir” dedi.

Kampta konuşan Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nın akıbeti, Türkiye’nin kader çizgisi ile kesişmiştir. Zilletle, illetle yolu birleşenler, Türkiye’nin karşısında birleşen şer ve şekavet cephesidir. Onların yolu karanlıktır, köhnedir, kötürümdür, direkt uçuruma çıkmaktadır” dedi. “31 Mart seçimlerinin kazananı, açık ara farkla Cumhur İttifakı’dır” diyen Bahçeli, bunun aksini iddia etmenin ‘beyhude’ olduğunu söyledi.

Yerel seçimlerde bazı il ve ilçelerde AK Parti adaylarını destelediklerini hatırlatan Bahçeli, “Partimizin doğrudan oy almadığı pek çok seçim çevresi varken oy oranını yüzde 7,4 göstermek haksızlıktır, adaletsizliktir. 31 Mart’ta partilerin oy dağılımı en sağlıklı şekilde il genel meclisi seçimlerinde görülecektir, bu çerçevede partimizin aldığı oy oranı yüzde 18,81’dir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.