Derecik’te İYİ Parti seçim bürosu açıldı VİDEO

Derecik’te İYİ Parti seçim bürosu açıldı VİDEO

Hakkari’nin Derecik İlçesinde İYİ Parti seçim bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı.  

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İYİ Parti Hakkari il başkanı Yıldırım Örnek, Belediye başkan adayı Yaşar Yorulmaz, Derecik belediye başkan adayı, Eser Üstündağ, Derecik ilçe belediye başkanı Zıkri Can, Gençlik kolları başkanı Muzaffer Sevmiş, Merkez teşkilat başkanı Musa Sevmiş ve beraberindeki partililer ile 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında derecik ilçesini ziyaret ettiler.

 Başkan Örnek, ilçe girişinde karşılaştığı vatandaşlarla tek tek kucaklaştı. daha sonra İlçe sakinlerini sorun ve sıkıntılarını dinleyen Örnek seçim burosunun açılışına katıldı.

 'Daha önce belde olan Derecik şuan ilçe olduğu halde Şemdinliden buraya 60 kilometrelik yolu  bozuk yollardan dolayı 2 saatte ancak gelebildiğini belirten Başkan Örnek şöyle konuştu;

 'Derecik ilçesinin köylere yapılan yatırımları bile almamış bu çok üzücü bir durum, yolları çamurdan geçilmiyor, burası ilçe olduğu halde neden yolları yapmıyorlar, Ama biz İYİ Parti heyeti olarak bunları milletvekillerimize iletip meclise taşımasını sağlıyacağız' dedi.

Hakkari Belediye başkan adayı Yaşar Yorulmaz ise, Türkiye'de tek sağlam ve dürüst parti olarak biz kalmışız, Bu seçimde göreceksiniz zaten çok yüksek oy alacağız' dedi.

img_0121.jpgimg_0139.jpgimg_0186.jpgimg_0184.jpg

img_0190.jpgimg_0195.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum