Deprem mağduru adam eşini ve oğlunu öldürmüştü: Cezaevinde intihar etti iddiası

Deprem mağduru adam eşini ve oğlunu öldürmüştü: Cezaevinde intihar etti iddiası

Maraş merkezli depremin ardından Denizli’nin Tavas ilçesine yerleşen Ümit Mutlu Akpınar, geçtiğimiz günlerde eşini ve 4 yaşındaki üvey oğlunu balkonda bıçaklayarak öldürmüştü.

 

Maraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin ardından Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Yaka Mahallesi’ne yerleşen Ümit Mutlu Akpınar (26), geçtiğimiz gün eşi Büşra Akpınar (24) ile eşinin ilk evliliğinden olan 4 Halil Gül’ü (4) balkonda bıçaklayarak öldürmüştü.

Ümit Mutlu Akpınar ile Büşra Akpınar’ın 26 Ocak 2022 tarihinde evlendiği ve genç kadının, ilk evliliğinden olan çocuğu Halil Gül’ün velayetini eski kocasından almak istediği, bu nedenle aralarında anlaşmazlık yaşandığı basına yansıdı.

Eski eşinden çocuğunun velayetini almak için dava açan ve barodan avukat tutan Büşra Akpınar'ın bu girişiminin 1,5 yıldır evli olduğu Ümit Mutlu Akpınar ile kendisini boşanma aşamasına getirdiği ve cinayete bu durumun neden olduğu belirtilmişti.

Gözaltına alınan Ümit Mutlu Akpınar, ifade işlemlerinin ardından tutuklanmak üzere cezaevine gönderildi.

Basında yer alan haberlere göre, Kocabaş Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ümit Mutlu Akpınar, sabah saatlerine doğru girdiği tuvalette kendisini iple astı.

Akpınar’ın cenazesi, incelenmek üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazenin memleketi Maraş’a gönderileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum