Deniz Naki Türkiye'de ömür boyu futboldan men edildi!

Deniz Naki Türkiye'de ömür boyu futboldan men edildi!

Amed Sportif futbolcusu Deniz Naki'ye, 3 yıl 6 ay futboldan men cezası verildi. Karar Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından açıklandı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu , Amedspor forması giyen Deniz Naki’ye 3 yıl 6 ay men cezası verdi. Bu cezanın 3 yılı aşmasından dolayı da Türkiye’de ömür boyu futboldan men edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“AMED SPORTİF FAALİYETLER KULÜBÜ sporcusu DENİZ NAKİ’nin, ayrımcılık ve ideolojik propaganda nedeniyle FDT’nin 42/1-a, 35/4. ve 4/2. Maddeleri uyarınca 3 YIL 6 AY MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ve 273.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, üç yılı aşan ceza bakımından FDT’nin 95/1. Maddesi uyarınca SÜREKLİ HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.