Demirtaş'tan kongre notu: Biz de orada olacağız

Demirtaş'tan kongre notu: Biz de orada olacağız

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın twitter hesabından kendi el yazısıyla yazdığı bir not paylaşıldı. Demirtaş, HDP Kongresi'ne katılım çağrısı yaptı.

HDP’nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Twitter hesabından kendi el yazısıyla bir not paylaşıldı. Notta HDP’nin 23 Şubat’ta gerçekleştireceği kongreye katılım çağrısında bulunan Demirtaş, “Merak etmeyin biz de orada olacağız; sesimizle, ruhumuzla” dedi.

Demirtaş’ın mesajı şöyle:

“Merhaba değerli arkadaşlar 23 Şubat pazar günü Ankara Arena’da HDP Olağanüstü Genel Kurulu toplanacak. Merak etmeyin biz de orada olacağız; sesimizle, ruhumuzla. İstiyorum ki siz de orada olun; on binlerle. “Zaten çok kişi gidecek, ben olmasam da olur,’ demeyin. Sensiz hiç olmaz. Lütfen programınızı ona göre yapın ve o gün kongrede buluşalım. Herkese selamlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.