Demirtaş'tan Haber merkezimize ziyaret!

Demirtaş'tan Haber merkezimize ziyaret!

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Sorumlusu Sadettin Demirtaş'tan haber merkezimize ziyaret.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Sorumlusu Sadettin Demirtaş, takimin kuvvet ve kondisyon hocasi Ümmühan Şenel, haber merkezimizi ziyaret etti.

Hakkari Objektif Haber imtiyaz sahibi Mehmet Özkan, Kulübün Teknik Sorumlusu Sadettin Demirtaş, takimin kuvvet ve kondisyon hocasi Ümmühan Şenel'in ziyaretlerinden memnun olduğunu ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

Hakkari'deki Genç ve çocukların spora yönelmesi için elinden geleni yapacaklarını belirten Demirtaş Hakkari'nin bundan sonra sporla anılacağını burda en çok basına iş düştüğünü dile getirdi.

Türk futbolunda önemli bir geçmişe sahip olan Sadettin Demirtaş, profesyonel futbola Kartalspor'da başladıktan sonra sırasıyla Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe, Antalyaspor, Sarıyer, Siirt Jetpa, Maltepespor gibi takımlarda futbol oynadı. Sadettin Demirtaş ilk antrenörlük deneyimini 19/01/2009 tarihinde 2 sezon Kartalspor'da yaşadıktan sonra 2010/2011 futbol sezonunda da İskenderun Demir Çelikspor takımında antrenörlük yaptı.

 Sadettin Demirtaş, 6 ay Almaya'da kaldıktan sonra 11.08.2018 tarihinde Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Sorumlusu olarak Hakkari'ye geldi.

img_6947.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.