Demirtaş'ın son sesli mesajı: Demokrasi kazanacak

Demirtaş'ın son sesli mesajı: Demokrasi kazanacak

Tutuklu HDP Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş, son sesli seçim mesajını paylaştı. Demirtaş, “Aynı kararlılıkla sandıklara, oylara da sahip çıkılması lazım. 24 Haziran’da inanıyorum demokrasi kazanacak, demokrasi yanlıları kazanacak” dedi.

Seçim kampanyasını tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nden yürüten HDP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş, seçimlere iki gün kala sosyal medya hesabından son sesli mesajını verdi.Dün akşam Twitter hesabından e-miting yapan Demirtaş, bugün de daha önce partisinin Meclis grup toplantılarında yaptığı konuşmaları ve Cesur Yürek filminden bir kesit paylaştı.‘Seçim öncesi sizlere ulaştırabileceğim son sesli mesajım da budur. 24 Haziran’da inanıyorum demokrasi kazanacak, demokrasi yanlıları kazanacak” diyen Demirtaş, şunları kaydetti:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.