Demirtaş'ın avukatından 'tahliye' açıklaması

Demirtaş'ın avukatından 'tahliye' açıklaması

Demirtaş'la ilgili 'bu gece tahliye edilecek' haberleri dolaşmıştı.

Edirne Cezaevi'nde bulunan HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında sosyal medyada çıkan 'tahliye edilecek' haberlerine ilişkin avukatı Mahsuni Karaman'dan açıklama geldi. Karaman, "Ulaşmış bir tahliye bilgisi yok" dedi.

Selahattin Demirtaş hakkında verilen tahliye kararına savcılıkca yapılan itiraz, Ankara 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nce reddedildi.

Demirtaş hakkında, Ankara 19'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nce yargılandığı davanın 2 Eylül'de görülen duruşmasında, adli kontrol hükümleri uygulanarak, tahliye kararı verildi.

Tahliye kararının ardından sosyal medyada Selahattin Demirtaş'la ilgili 'bu gece tahliye edilecek' haberleri dolaşmaya başladı.

DEMİRTAŞ'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA: ULAŞILAN BİLGİ YOK 

Selahattin Demirtaş'ın avukatı Mahsuni Karaman, sosyal medyada yapılan 'tahliye' haberleri ile ilgili "Sayın Demirtaş’ın bu gece tahliye edileceğine dair biz avukatlarına veya ailesine şu ana kadar ulaşmış bir bilgi yoktur" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.