Demirtaş: Seçim bitti ketıl gitti denmesin

Demirtaş: Seçim bitti ketıl gitti denmesin

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından açıklama yaptı. Mesajlarını, her pazartesi Twitter hesabından paylaşacağını belirten Demirtaş, "'Seçim bitti, ketıl sustu' denilmesin sonra" dedi.

Tutuklu olarak cezaevinde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Mesajlarını, her pazartesi Twitter hesabından paylaşacağını belirten Demirtaş, “Bundan sonra her pazartesi günü saat 19.00’da mesajlarımı size buradan ulaştırmaya çalışacağım. ‘Seçim bitti, ketıl sustu’ denilmesin sonra” ifadelerini kullandı.

Twitter üzerinden gönderilecek mesajların avukatları tarafından kendisine iletileceğini kaydeden Demirtaş, “Kültür, edebiyat, sanat, spor, siyaset ve yaşama dair her şeyi bana buradan iletebilirsiniz” dedi.

Demirtaş, takipçilerine Selim Temo’nun “Horasan Kürtleri”, Mehtap Ceyran’ın “Mevsim Yas” ve Mahmut Yamalak’ın “Tarîderya” kitaplarını önerdi.

Demirtaş’ın paylaşımları şöyle:

 

 

1- Herkese merhabalar. Bundan sonra her pazartesi günü saat 19.00'da mesajlarımı size buradan ulaştırmaya çalışacağım. “Seçim bitti, ketıl sustu” denilmesin sonra:)

 
2.988 kişi bunun hakkında konuşuyor
 

 

 

 

2- Kültür, edebiyat, sanat, spor, siyaset ve yaşama dair her şeyi bana buradan iletebilirsiniz. Avukatlarım mesajlarınızı bana ulaştırırlar. Hepinize selamlarımla birlikte 3 kitap önerisiyle açılışı yapıyorum. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun :)

 
1.234 kişi bunun hakkında konuşuyor
 

 

 

 

3- Yeni çıktı zaten, henüz okuyamadım. Önemli bir çalışma. Eline, emeğine sağlık Selim Hoca.

 
978 kişi bunun hakkında konuşuyor
 

 

 

 

4- Mutlaka okuyun, çok başarılı bir roman. İlle de Nobel mi alması lazım :) Hak ediyorlar ama alamıyorlar, ne yapalım :) Eline, yüreğine sağlık Mehtap.

 
933 kişi bunun hakkında konuşuyor
 

 

 

 

5- Etkileyici bir mülteci, zorla göç, iktidarlaşma ve onur mücadelesi öyküsü. Mutlaka okuyun. Emeğine, yüreğine sağlık Mahmut Yamalak.

 
886 kişi bunun hakkında konuşuyor
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.