Demirören Haber Ajansı DHA'ın o haberi dünyada TT oldu

Demirören Haber Ajansı DHA'ın o haberi dünyada TT oldu

Demirören Haber Ajansı DHA'nın Vanda servis edilen 'Arılar şükür duasına katılanlara saldırdı' haberi TT oldu.

Demirören Haber Ajansı olarak dün servis edilen ve dha.com.tr'de de yayınlanan 'Verimli bal sezonu için şükür duasında arılar saldırdı' başlıklı haberi sosyal medyada TT oldu. Youtube, Facebook ve Twitter'da yoğun ilgi gören haberin görüntüsü binlerce kez izlendi, beğenildi ve yorum yapıldı. Twitter'in Türkiye ve Dünya gündemine 'arılar' hashtagiyle giren haberi binlerce kez retweet yapıldı.

Haberde Van'da geçtiğimiz yıl verimsiz geçen bal sezonu nedeniyle arıcıların sezonun bereketli geçmesi için Haziran ayı başında 'bereket duası' yaptığı, bu yıl sezonun bereketli geçmesi nedeniyle de dün 'şükür duası'na çıkıldığı yer alıyordu. Bahçesaray İlçe Müftüsü Kaya'nın dua okuduğu sırada ise arıların aralarında İlçe Kaymakamı Muhammet Öztabak'ın da bulunduğu protokol üyelerine saldırmış ve katılımcılar koşarak alanı terk etmek zorunda kalmıştı.

  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.