Demirci’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor!

Demirci’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor!

31 Mart seçimlerinde Hakkari’nin Durankaya Beldesi’nde Ak Parti’den Belediye Başkan adayı olan İsmail Demirci’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Siyasi partiler 31 mart yerel seçimleri için belediye başkan adaylarını netleştirirken, Ak Parti’nin Durankaya Belde Belediye Başkan Adayı İsmail Demirci de seçim hazırlıklarına devam ediyor.

Bir yandan Hakkari Kent merkezindeki ofisinde tebrik ziyaretlerini kabul eden Demirci, diğer yandan belediye meclis üyelerini belirleme çalışmasını sürdürüyor. 

Durankaya sakinlerinin yoğunlukta olduğu tebrik ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Ak Partili Belediye Başkan Adayı İsmail Demirci, kendisini ziyaret eden herkese teşekkür etti. 

Seçim çalışmalarına belde de devam edeceğini belirten Demirci, 31 Mart seçimlerinin belde halkı için hayırlı olmasını diledi.

1-979.jpg

2-888.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum