Demirci’den Durankaya'ya yol müjdesi!

Demirci’den Durankaya'ya yol müjdesi!

Hakkari’nin Durankaya Belediyesi Başkanı İsmail Demirci, Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Demirci Durankaya yolunun karayoluna bağlanacağı müjdesini verdi. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart seçimlerinde Hakkari Merkeze Bağlı Durankaya Belediye Başkanlığına seçilen Ak Partili İsmail Demirci, beldenin alt yapı sorunlarının köklü olarak çözülmesi için girişimlerine devam ediyor. 

Daha önce bakanlıklar ve genel müdürlükler düzeyinde temaslarda bulunan Demirci bu defa Karayolları ve DSİ bölge müdürlerini ziyaret etti. 

Demirci ilk olarak Karayolları Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan’ı da makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Durankaya Beldesini Hakkari merkeze bağlayan 18 kilometrelik yolun İl Özel İdaresi’nden alınıp Karayolu ağına bağlanmasını talep eden Başkan Demirci,”Bölge müdürümüz konu ilgili gereken işlemlerin yapılacağı müjdesi verdi. Durankaya Beldemizin mahalleleri arasındaki yollarının asfaltlanmasını da talep ettik. Bölge müdürümüz beldemize bağlı 7 mahalle için kısmi destek verecek. 2020 yılı içerisinde mahalle yollarımız asfaltlanacak” dedi. 

Daha sonra Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Yunis Şenol’u makamında ziyaret eden Demirci, ziyaretinde beldede yapılması öngörülen sulama göleti  projesi hakkında bilgi aldı ve sulama göletinde kısa süre içerisinde sondaj çalışması başlatılacağını belirtti. 

Hem Karayolları Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan hem de Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Yunis Şenol'a ilgileri nedeniyle teşekkür eden Başkan Demirci, beldenin sorunlarının çözümü için çalışmalarının devam edeceği mesajını verdi.

1-20190920082735.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum