Demirci'den Akbıyık ve Duruk'a teşekkür!

Demirci'den Akbıyık ve Duruk'a teşekkür!

Durankaya Belediyesi Başkanı İsmail Demirci, beldenin içme suyu sorunun çözümüne katkı sunan Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Duruk’a teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Durankaya Belediyesi Başkanı İsmail Demirci, beldeye bağlı Biçenek Mahallesi Tarlabaşı Küme Evleri ile Yeni Mahallesi içme suyu tesis geliştirme yapım işinin başladığını söyledi.

Projenin hayata geçirilmesine katkı sunan, Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve genel Sekreter Mustafa Duruk’a teşekkür eden Başkan Demirci, “Hakkari İl Özel İdaresi tarafından İhalesi yapılan Durankaya Beldesi Biçenek Mahallesi Tarlabaşı Küme Evleri  ile Yeni Mahalle İçme Suyu Tesis Geliştirme Yapım İşi bugün itibariyle yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanmıştır..Başta Hakkari Valimiz Sayın İdris Akbıyık’a ve Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcımız Sayın Mustafa Duruk'a, Belde halkı adına sonsuz teşekkürlerimi ve sSaygılarımı sunar, beldemize ve vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını dilerim..” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.