Demir Otel kapılarını sağlık çalışanlarına açtı

Demir Otel kapılarını sağlık çalışanlarına açtı

Diyarbakır'ın en eski otellerinden Demir Otel, 45 odasını sağlık çalışanları için ayırdı.

Diyarbakır’ın en eski otellerinden biri olan Demir Hotel, kapılarını sağlık çalışanlarına ücretsiz açtığını duyurdu. Demir Hotel’in resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Şuanda içinde bulunduğumuz olağanüstü şartlar karşısında halkımızın hayatı söz konusu olduğu Koronavirüs salgınına karşı mücadele eden değerli sağlıkçılarımıza gönüllü olarak hizmet vermeye hazırız. Kapımız açık. Sevgiler/Saygılar.”

Demir Otel’in Genel Müdürü Seydoş Özdemir, dün aldıkları kararla ilgili şunları söyledi: “Bu zor günlerde çalışmak zorunda olan sağlık personeline destek amacıyla böyle bir karar aldık. Sağlık çalışanları için 45 odamızı ayırdık. Otelimizde kalmak isteyen sağlık personeli önce İl Sağlık Müdürlüğü ya da Türk Tabipler Birliği’ne başvuracak. Sağlık çalışanları için oda ve kahvaltı imkanı sağlayacağız. Sağlık çalışanları hepimiz için çalışıyor, biz de onlarla dayanışma içinde olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.