Dem Parti Hakkâri il örgütünden mesaj!

Dem Parti Hakkâri il örgütünden mesaj!

DEM Parti Hakkâri il Örgütü, seçimlerin ardından Hakkâri halkının gösterdiği destek için teşekkür mesajı yayınladı.

 

DEM Parti Hakkâri il örgütü, Kentte yasayan vatandaşların demokrasiye olan inancını ve mücadele azmini takdirle karşıladığı belirterek, Halkın siyasi baskılara karsı sergilediği kararlılık, Hakkâri il Örgütü tarafından büyük önemle vurgulandığını belirten bir açıklamada bulundu.

Parti tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

‘Hakkâri halkının dillere destan demokrasi ve özgürlük mücadelesine katkılarınızdan dolayı yürek dolusu şükranlarımızı sunuyoruz. Toplumsal birlikteliğimizi bozmaya çalışanlara karşı özellikle gençlerin partisini ve halkı yalnız bırakmayıp bu süreçte lokomotif güçle açığa çıkan belirleyici rolünü, annelerimizin inancını, sivil toplum örgütlerinin emeğini, halkımızın duruşunu kutluyoruz. Seçim sonucu ile açığa çıkan durumları parti olarak değerlendirme süreçlerinden geçirerek yeniden bir başlangıçla toplumsal dayanışma ve demokratik bir mücadele sürekliliğine dönüştüreceğimizin sözünü veriyoruz. Halkımızın 31 Mart'ta açığa çıkardığı duruş mutlaka kazanacağımızın göstergesi olmuştur. Bizler de DEM Parti olarak halkımızın bu anlamlı direnişini bize gösterdiği teveccühü kutluyor, yaratmış olduğu değerlerin savunucusu olacağımızı belirtiyor ve tüm parti yapılarımızla teşekkür ediyoruz. Tüm Hakkâri halkını bitmeyen sevgimiz ile selamlıyoruz''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.