DELTA Harita Yılların deneyimi ile hizmetinizde

DELTA Harita Yılların deneyimi ile hizmetinizde

Hakkari’de yeni teknolojileri bünyesinde barındıran DELTA Harita Mühendislik tüm ölçme projelerinizde hizmetinizde.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin ilk Harita Mühendislerinden Kutlu Özbek’in sahibi olduğu DELTA Harita Mühendislik uzman kadrosu ve yılların deneyimi ile hizmet veriyor.

DELTA Mühendislik kurulduğu günden bugüne işte kalite, güven ve müşteri memnuniyeti ilkelerini benimsemiş, alanında öncü işlere imza atmış ve teknolojik gelişmeleri bünyesinde bütünleştirme anlayışını geliştirerek faaliyetlerine devam etmektedir.

Bugüne kadar birçok önemli projede Harita Mühendislik Hizmetlerini, donanımlı uzman teknik kadrosuyla, günümüz teknolojik ekipmanlar yardımıyla en doğru, en hızlı, en estetik, şekilde tamamlayıp yüksek kalite standartlarında gerçekleştirmeye gayret gösterdik.

Firmamız, bu projelerin hayata geçmesinde katkı sağlayarak hizmet verdiği kurum ve kuruluşlar tarafından takdirle karşılanıp, tercih edilmenin haklı gururunu taşımaktadır.

 Hedefimiz; bundan sonra da en yeni teknolojileri bünyesine katarak, en doğru, en hızlı, en ekonomik şekilde, kalite standartlarının üst limitinde, hizmet verebilmenin sürekliliğini sağlayarak, daha büyük projelere imza atmak olacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.