Defterdardan Baş'a vergi rekortmeni plaketi

Defterdardan Baş'a vergi rekortmeni plaketi

Hakkari’de 2017 yılı gelir vergisinde en yüksek beyanda bulunanlar arasında ilk 5’e giren Özbaşlar Kuyumculuğun sahibi Sabahattin Baş’ı kutlayan Hakkari Defterdarı Mehmet Ar, Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı teşekkür belgesini sundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Defterdarı Mehmet Ar, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Cengiz, Gelir Dairesi Müdür Nusret Töre ve Milli Emlak Şefi Mustafa Kapan, 2017 yılı gelir vergisinde en yüksek beyanda bulunanlar arasında ilk 5 kişi arasında bulunan Özbaşlar Kuyumculuğun sahibi Sabahattin Baş’ı işyerinde ziyaret etti. 

Hakkari Defterdarı Mehmet Ar  Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı teşekkür belgesini Borsa Gold yönetim kurulu başkanı ve Özbaşlar Kuyumculuğun sahibi Sabahattin Baş’a teslim ederek hayırlı olmasını diledi.  

Borsa Gold yönetim kurulu başkanı ve Özbaşlar Kuyumculuğun sahibi Sabahattin Baş ise Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri nedeniyle Hakkari’de bulunduğunu belirterek,  oda başkanlığına seçilen yeni yönetimi tebrik edip başarılar diledi.

Hakkari Defterdarı Mehmet Ar’ın nezdinde bütün defterdarlık çalışanlarımıza teşekkür eden Baş, “ Hakkari’de gelir vergisinde ilk 4 kişi arasına girdik. Bakanlığın isteği bana bu plaket verildi. Çok mutluyum. Hem bakanımıza, hem defterdarımıza hem de vergi dairesi müdürümüze çok teşekkür ederim. Bu plaketi çalışanlarım adına alıyorum çok mutluyuz” dedi. 

b.jpg

b3-002.jpgb2-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.