Define için kazdığı çukurda ölü bulundu

Define için kazdığı çukurda ölü bulundu

Elazığ’da define bulmak için çukur kazan kişi, kazdığı çukurda ölü bulundu.

Elazığ’da define aramak için evden çıkan 58 yaşındaki Mehmet Türkay, 9 gün sonra kazdığı çukurda ölü bulundu. Türkay’ın kalp krizinden öldüğü belirlendi.

Olay, merkeze bağlı Harput Mahallesi Nevruz Ormanları mevkiinde meydana geldi. 3 çocuk babası Mehmet Türkay, 13 Temmuz'da yanına kazma, kürek ve çekiç alarak evden çıktı. Türkay'ın eve dönmemesi üzerine ailesi arama çalışması başlattı. Dün, Türkay'ın daha önce gittiği yerleri kontrol eden aile yakınları, bir çukurun içerisinde cansız bedenini buldu.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede Türkay'ın kazdığı çukurda kalp krizi geçirip öldüğü ve bedeninin çürümeye yüz tuttuğu belirlendi.

Mehmet Türkay'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.