DBP'li Beytüşşebap Belediye Başkanı Serbest Bırakıldı

DBP'li Beytüşşebap Belediye Başkanı Serbest Bırakıldı

Gözaltına alınan Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinin DBP'li Belediye Başkanı Nurettin Ataman ile 2 yakını serbest bırakıldı.

Beytüşşebap Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında "terör örgütüne yardım ve yataklık ettiği" iddiasıyla 1 Mart'ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Ataman ile yakınları Davut ve Cindi Ataman'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen ve savcılıktaki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Ataman ile yakınlarının adli kontrol hükümlerince serbest bırakılmalarına karar verildi.

Nurettin Ataman'ın gözaltına alınmasının ardından İçişleri Bakanlığı onayıyla Şırnak Valiliğince Beytüşşebap Kaymakamı Murat Şener, Beytüşşebap Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.