DBP'li Belediyeye kayyum atandı

DBP'li Belediyeye kayyum atandı

Belediye Başkanı DBP'li Burhan Kocaman, 'Örgüt propagandası yapmak' suçundan yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı, yerine ise İlçe Kaymakamı Cemil Sarıoğlu atandı.

Elazığ'ın Karakoçan İlçe Belediye Başkanı DBP'li Burhan Kocaman, 'Örgüt propagandası yapmak' suçundan yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı, yerine ise İlçe Kaymakamı Cemil Sarıoğlu atandı.

Karakoçan Belediye Başkanı Burhan Kocaman ve Eş Başkan Cennet Ayık, yargılandıkları 'zimmet' suçu davasından 3'er yıl 45'er gün gün hapis cezası verilmesinin ardından, karara itiraz etti. Eş Başkanlar Kocaman ve Ayık, mahkemeden yanıt beklerken, İçişleri Bakanlığı Belediye Başkanı Burhan Kocaman'ı, 'örgüt propagandası yapmak' suçundan yürütülen soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.